Nytt besøk på Oslo legevakten :-/

Da var vi enda en gang på Oslo legevakten, vår eldste datter hadde forstuet fingeren på fotballtreningen i dag og hadde mye vondt, vi drog rett til legevakten rundt kl.20:00 og var tilbake hjem kl.23:30. For en kveld, det var så mange skade på avdelingen i dag. De gjør en kjempeinnsats må jeg si selv om vi ble frustrerte og måtte sitte så lenge men må jeg nok si at de er tålmodige og flinke folk.

Mange kommer ditt som oss og er irriterte, skade, trøtte og de må takle alle type mennesker. Jeg var litt irritert over prioriteringer for skade, noen som kom etter oss og gikk inn før, særlig da Lida var trøtt og utålmodig med mye smerte i hånda og fingeren, tenkte barn er nok mer prioritert når det er såpass sent, men sånn er det. Siden hun hadde såpass mye vondt og kunne ikke røre fingeren var vi beskymret over at det er nok en brudd men heldigvis det var ikke det. så det var verdt å vente lenge. 

Nå må jeg jobbe litt før jeg legge meg, god natt :)

#Oslolegevakt #legevakt #leger #flinke #syke #sykehus #irritert #familie #barn #trøtte #langkveld #brudd #fotballtrening #skade #innsats

  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits